LiVaLy.reismee.nl

Dag 14 Wellls Gray

Vandaag gaan we het provinciale park in nadat we ons hebben laten voorlichten door een medewerkster van het office centre aan het begin van het park. We besluiten achteraan te beginnen, dat wil zeggen voor ons achteraan, namelijk bij de Helmcken Falls. Je kunt nog veel verder doorrijden maar dat doen we niet. De Helmcken Falls zijn prachtig, prachtig, prachtig! En bijzonder indrukwekkend. We blijven ons een tijdje vergapen en rijden dan een stukje terug naar de Dawson Falls, totaal anders maar ook heel mooi. We lopen een stukje naar boven zodat we daar uitkomen waar de waterval zich naar beneden laat storten. Tot slot rijden we richting begin van het park naar de Spahat Falls. Maar of we zijn 'indruk-verzadigd' of we hebben de mooiste watervallen het eerst gezien, we kunnen het niet meer opnemen namelijk.

Na een bezoekje aan de supermarkt strijken we met eten en al neer bij ons stekje....ons stekje??? Dat is nu ingenomen door anderen, lekker dan, hebben wij weer...

Terug naar de receptie maar weer. Uitgeblust en toe aan een wijntje gaan we akkoord met het uitzoeken van een ander stekkie.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!